top of page

De Hibis Horizon is dé complete BI oplossing voor zorgorganisaties.

Hibis Horizon biedt een data-oplossing voor zorgorganisaties met dagelijks geüpdatete managementinformatie uit verschillende bronnen, inclusief volledige AO/IC, via Microsoft Power BI. Als betrouwbare BI-partner staan wij klaar om te helpen.

Op deze pagina vertellen we graag meer over:

Standaard koppelingen van de Horizon

Met de Horizon, heeft Hibis een breed scala aan standaardkoppelingen voor populaire systemen, zoals Nedap OnsDB, AFAS, Beaufort, Visma Raet, Exact, Sharepoint en nog veel meer. Hierdoor kun je gemakkelijk alle belangrijke gegevens van jouw zorgorganisatie consolideren en analyseren in één centraal en toegankelijk platform, waardoor je altijd de controle behoudt en de beste beslissingen kunt nemen. Ontdek nu wat Hibis voor jullie kan betekenen!

Rapportages in de Horizon

De rapportages in de Hibis Horizon omvatten onder andere de volgende onderwerpen:

 • Productiegegevens

 • Financiële gegevens

 • HR/ Personeelsinformatie

 • Bezettingsoverzicht

 • Roosters & PNIL inzet

 • AO/IC rapport

 • Cliënt- en Indicatieverloop

 • Dossiervorming

 • Wachtlijstanalyse

 • Integraal risicomanagement

 • Productiviteit en verzuim

 • Bandbreedte analyse

 • Toeslagen analyse

 • Balansverlof en compensatiesaldi

 • In- door- en uitstroom analyse

Hibis Horizon:
Toekomstgerichte Business Intelligence Oplossing

Ontdek de toekomst van datagestuurde besluitvorming met de Hibis Horizon, een geavanceerde BI-oplossing op basis van Kubernetes en containers voor waardevolle inzichten en voorspellende modellen. ​Bij Hibis hebben we een blik op de toekomst. Met de Hibis Horizon, onze geavanceerde Business Intelligence (BI) oplossing, zijn we klaar om jouw zorgorganisatie naar het volgende niveau van datavolwassenheid te tillen. De Hibis Horizon is gebouwd op basis van onze bewezen expertise met Kubernetes en container-technologie. Door het omarmen van deze toekomstbestendige technologieën, biedt onze BI-tool een cloud-onafhankelijke oplossing die flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid biedt. Onze BI-tool kan naadloos worden geïntegreerd met je bestaande infrastructuur, waardoor je waardevolle inzichten kunt verkrijgen uit je data, ongeacht de bron. Met de Hibis Horizontool kun je patronen herkennen, trends volgen en geïnformeerde beslissingen nemen op basis van real-time gegevens. Of je nu een kleinere zorgorganisatie bent die net begint met je datareis, of een grotere organisatie met complexe datavereisten, de Hibis Horizontool is schaalbaar en aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften. Bovendien zorgt onze focus op Kubernetes en containers ervoor dat we voortdurend kunnen innoveren en onze BI-oplossing kunnen verbeteren, zodat we altijd vooroplopen in de zich snel ontwikkelende datatechnologiesector. Onze op Kubernetes en containers gebaseerde oplossing is niet alleen flexibel en robuust, maar ook volledig compatibel met geavanceerde machine learning algoritmes. Dit betekent dat je in staat bent om complexe voorspellende modellen te ontwikkelen en te implementeren, waardoor je patroonherkenning en toekomstige trendvoorspellingen naar een hoger niveau kunt tillen. We zijn niet alleen voorbereid op de uitdagingen van vandaag, maar ook op de kansen van morgen. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe de Hibis Horizontool jouw zorgorganisatie kan helpen om een datagestuurde toekomst te realiseren.

In deze afbeelding staat uitgelegd hoe de Hibis Horizontool op basis van Kubernetes en containers waardevolle inzichten en voorspellende modellen geeft.

Informatiebeveiliging bij Hibis

Bij Hibis begrijpen we dat informatiebeveiliging van cruciaal belang is voor onze klanten. Wij nemen dit zeer serieus en streven er dan ook naar om minimaal aan de strengste normen te voldoen. Hierom is onze data in beheer bij Uniprofs. Deze IT-partner is gecertificeerd in NEN 7510 en ISO 27001 - twee van de meest erkende normen op het gebied van informatiebeveiliging en management. Deze normen leggen de lat hoog op gebieden als risicobeheer, fysieke beveiliging en toegangscontrole, en ze zijn ontworpen om uw gevoelige informatie te beschermen tegen de voortdurend veranderende bedreigingen. Daarnaast zijn wij bij Hibis momenteel in een certificeringstraject voor deze normen en zijn wij vastberaden om deze certificeringen te behalen. 

Bij Hibis zijn uw gegevens in veilige handen.

Hibis werkt aan het behalen van de NEN7510
Hibis werkt aan het behalen van de ISO27001 norm

Visuals van de Horizon

Pas de Hibis Horizon aan op jouw zorgorganisatie door de belangrijkste KPI's in te stellen. Bekijk hier enkele pagina's van de rapporten en ontdek hoe gemakkelijk het is om in te zoomen op gegevens in de Microsoft Power BI-omgeving.

Bekijk deze visual voor een inzicht in het financiële rapport van de demo.

Financieel GIF Demo.gif

Ontdek in deze visual hoe je in-door- en uitstroom kunt bekijken in de Hibis Horizon.

Ontdek de uitgebreide rapporten en functionaliteiten van onze BI-tool en vraag vandaag nog een vrijblijvende demo aan. Ontdek hoe we jouw zorgorganisatie kunnen helpen groeien.

Bel of mail ons!

Fellenoord 200

5611 ZC Eindhoven

Neem direct contact op

Bedankt voor jouw bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

bottom of page