top of page

Privacyverklaring voor Hibis.nl

 

Privacyverklaring Hibis

Bij Hibis, gespecialiseerd in Business Intelligence-oplossingen voor zorgorganisaties, hechten wij veel waarde aan de privacy en bescherming van uw persoonlijke gegevens. Deze privacyverklaring legt uit hoe wij omgaan met uw gegevens wanneer u onze diensten gebruikt of onze website bezoekt.

 

1. Verzameling en Gebruik van Persoonsgegevens

Wij verzamelen en verwerken persoonsgegevens om onze diensten te kunnen verlenen en te verbeteren. De gegevens die wij verzamelen, kunnen onder andere bestaan uit:

  • Contactinformatie: zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer, verstrekt bij het invullen van formulieren op onze website of tijdens contact met onze klantenservice.

  • Technische gegevens: zoals IP-adres, browsertype en bezoektijden, die wij verzamelen om onze website te optimaliseren en uw gebruikerservaring te verbeteren.

  • Gegevens over Surfgedrag: via tools zoals Google Analytics verzamelen wij geanonimiseerde gegevens over het gebruik van onze website. Dit helpt ons om de prestaties van onze campagnes en nieuwsbrieven te meten en de functionaliteit van onze website te verbeteren.

2. Doeleinden van Gegevensverwerking

De persoonsgegevens die wij verzamelen, worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • Het leveren van onze BI-diensten en het ondersteunen van zorgorganisaties bij data-analyse en rapportage.

  • Het verbeteren van onze producten en diensten door middel van gebruikersfeedback en data-analyse.

  • Het verzenden van nieuwsbrieven en marketingcommunicatie, indien u zich hiervoor heeft aangemeld.

  • Het voldoen aan wettelijke verplichtingen en het beschermen van onze rechten.

 

3. Gebruik van Google Analytics en Google Ads

  • Google Analytics: Wij gebruiken Google Analytics om geanonimiseerde gegevens te verzamelen over het surfgedrag van bezoekers. Deze informatie helpt ons om te begrijpen hoe onze website wordt gebruikt, waardoor wij de prestaties van onze campagnes en nieuwsbrieven kunnen meten en de werking van onze website kunnen verbeteren. Google kan deze gegevens ook voor eigen doeleinden gebruiken. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het privacybeleid van Google en het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

  • Google Ads: Wij maken gebruik van Google Ads om te adverteren. Om te bepalen welke advertenties leiden tot een aankoop of bestelling, gebruiken wij conversiepixels. Dit stelt ons in staat om te analyseren welke advertenties effectief zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het privacybeleid van Google Ads.

 

4. Gegevensverzameling door Wix

Onze website draait op het Wix-platform. Wix kan ook gegevens verzamelen over de bezoekers van onze website. Dit kan informatie bevatten zoals contactgegevens, technische gegevens en gebruiksgegevens. Voor meer informatie over hoe Wix uw gegevens verzamelt en verwerkt, verwijzen wij u naar het privacybeleid van Wix.

 

5. Cookiebeleid

  • Wat zijn cookies? Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw apparaat worden opgeslagen wanneer u een website bezoekt. Ze helpen ons om te herkennen hoe bezoekers onze website gebruiken en om hun ervaring te verbeteren.

  • Hoe gebruiken we cookies? Hibis.nl gebruikt cookies om uw voorkeuren te onthouden, bezoekersstatistieken bij te houden en om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

  • Welke soorten cookies gebruiken we?

    • Functionele cookies: Deze zijn essentieel voor de werking van onze website. Ze stellen u bijvoorbeeld in staat om in te loggen of een winkelwagentje te gebruiken.

    • Analytische cookies: Deze helpen ons te begrijpen hoe bezoekers onze site gebruiken, wat helpt bij het verbeteren van de site.

  • Hoe kunt u cookies beheren of verwijderen? U kunt de instellingen van uw browser aanpassen om cookies te weigeren of te verwijderen. Hoe u dit doet, hangt af van de browser die u gebruikt. Raadpleeg het helpmenu van uw browser voor meer informatie.

  • Toestemming: Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals beschreven in dit beleid.

 

6. Delen van Gegevens

Wij delen uw gegevens niet met derden, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van onze diensten of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. In sommige gevallen kunnen wij uw gegevens delen met betrouwbare partners die ons ondersteunen bij het leveren van onze diensten, zoals IT-dienstverleners.

 

Wij gebruiken de volgende computerprogramma's of -systemen om uw persoonsgegevens op te slaan, te verwerken of te analyseren:

  • Google Analytics, onze webanalyse software om te analyseren hoe bezoekers onze website gebruiken.

  • Microsoft Azure, onze Cloud provider.

  • Qarebase, ons kwaliteitsmanagementsysteem waar wij alle zaken in borgen.

  • Office 365, de beveiligde omgeving waarbinnen uw eigen klantensite bereikbaar is.

 

7. Beveiliging van Gegevens

Wij nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beveiligen tegen verlies, diefstal en onbevoegde toegang. Hibis werkt conform de NEN 7510 en ISO 27001 normen om de hoogste standaarden van informatiebeveiliging te garanderen.

 

8. Bewaartermijnen

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld of zolang dit wettelijk verplicht is. De bewaartermijnen kunnen variëren afhankelijk van het type gegevens en de specifieke doeleinden van de verwerking.

 

Iedere ondernemer is wettelijk verplicht zijn administratie 7 jaar te bewaren. De bewaarplicht geldt ook voor computerprogramma's en bestanden. Bepaalde onderdelen van onze administratie worden aangemerkt als basisgegevens. Daarbij moet u denken aan:

  • Het grootboek;

  • De debiteuren- en crediteurenadministratie;

  • De in- en verkoopadministratie;

  • De loonadministratie.

Deze basisgegevens blijven 7 jaar bewaard.

9. Uw Rechten

U heeft het recht om inzage te krijgen in uw persoonsgegevens, deze te laten corrigeren of verwijderen, en bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens. Daarnaast heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt hiervoor contact opnemen met ons via de contactgegevens hieronder.

 

10. Contact

Voor vragen over deze privacyverklaring of over ons privacybeleid kunt u contact met ons opnemen via:

11. Klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan, dan kunt u een klacht hierover indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. De contactgegevens van de Autoriteit Persoonsgegevens vindt u hier.

Deze privacy verklaring is geldig vanaf 24 mei 2024

 

Wij behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring te wijzigen. Wij raden u aan om deze pagina regelmatig te raadplegen voor de laatste versie.

bottom of page