top of page

Hibis; interim professionals met zorginhoudelijke én technische kennis.

Als je op zoek bent naar interim professionals met zowel zorginhoudelijke als technische kennis van zorginformatiesystemen en data, dan kun je bij ons terecht. Naast het ontwikkelen van onze eigen BI-tooling, bieden wij ook ondersteuning op administratief en controlerend gebied van de zorg. Wij zijn een ideale sparringpartner voor zowel jouw IT-afdeling als de zorgadministratie en management.

 

Als jouw organisatie tijdelijk aanvullende ondersteuning nodig heeft, kun je gerust contact met ons opnemen voor een samenwerking. Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen helpen!

Hibis' interim professionals

Hibis heeft ervaren interim professionals met kennis van diverse vaardigheden op diverse gebieden. Hieronder staan de 5 pijlers van de data van Hibis genoemd met daarbij vermeld welke tools en technieken hiervoor worden gebruikt. 

Ontsluiten

Data-ontsluiting maakt geïsoleerde en ontoegankelijke data beschikbaar en bruikbaar voor analyse en besluitvorming. 

Modelleren

Data modellering transformeert complexe data in een begrijpelijke vorm voor efficiëntere analyse en betere besluitvorming.

Presenteren

Data presenteren transformeert rauwe informatie naar visueel inzichtelijke formats, waardoor besluitvorming begrijpelijker en eenvoudiger wordt.

Voorspellen

Data voorspellen gebruikt historische gegevens en statistische technieken om toekomstige trends en uitkomsten te schatten.

Governance

Data governance waarborgt de kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van gegevens binnen een organisatie.

Indien je een specifieke vraag hebt, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Bel of mail ons!

Fellenoord 200

5611 ZC Eindhoven

Neem direct contact op

Bedankt voor jouw bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

bottom of page