top of page

Hibis biedt op maat gemaakte oplossingen en deskundig advies voor unieke behoeften.

Hibis begrijpt de unieke aard van organisaties en debiteuren, waardoor standaardoplossingen vaak niet passend zijn. We bieden op maat gemaakte oplossingen en deskundig advies om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Met onze uitgebreide ervaring in de zorgsector en data-analyse mogelijkheden, bieden wij volledige ondersteuning op alle gebieden.

Bekijk enkele van onze eerder uitgevoerde maatwerk en adviesdiensten, zoals het uitvoeren van een Data Maturity Scan, het automatiseren van AO/IC rapportages voor meer dan 100 zorginstellingen, en het automatiseren van datastromen en sturingsinformatie.

Ontdek de kracht van data met de Hibis Data Maturity Scan

Bij Hibis geloven we dat data de sleutel is tot het transformeren van de zorgsector. Onze deskundige analyse en evaluatie van jouw instelling kunnen helpen bij het ontsluiten van waardevolle inzichten die kunnen leiden tot verbeterde cliëntenzorg, operationele efficiëntie en uiteindelijk betere resultaten.

Onze Data Maturity Scan is speciaal ontworpen om jouw zorgorganisatie te helpen begrijpen waar je nu staat in de data volwassenheidscurve. Dit proces omvat het identificeren van de huidige datagerichte capaciteiten, het beoordelen van hoe goed deze zijn geïntegreerd in jouw dagelijkse processen en het bieden van strategische richtlijnen om jouw zorgorganisatie naar het volgende niveau te tillen. De scan richt zich op vijf cruciale aspecten van datavolwassenheid: leiderschap, mensen, processen, technologie en cultuur. Met deze holistische benadering kunnen we een gedetailleerd inzicht geven in zowel de sterke punten als de verbeterpunten van jouw organisatie.  Het resultaat? Een op maat gemaakt stappenplan dat laat zien hoe je jouw organisatie kunt ontwikkelen om een datagestuurde organisatie te worden, die efficiënt gebruik maakt van de beschikbare data om beslissingen te nemen, zorguitkomsten te verbeteren en te innoveren. Bij Hibis zijn we toegewijd aan het ondersteunen van zorgorganisaties bij het volledig benutten van hun data. Door onze Data Maturity Scan kunnen we samen de mogelijkheden ontdekken en stappen zetten naar een meer datagedreven toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we jou kunnen helpen.

Automatisering AO/IC Rapportages via Python

Bij Hibis zijn we gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte oplossingen en projecten voor onze klanten. Onze expertise op het gebied van administratieve organisatie en interne controle (AO/IC) stelt ons in staat om bedrijven te helpen bij het optimaliseren en automatiseren van hun processen. Zo hebben we in een recent project AO/IC rapportages ontwikkeld en geautomatiseerd met behulp van Python, die elke maand automatisch worden gemaild naar meer dan 100 locaties van een van onze gewaardeerde klanten.

Een voorbeeld van een geautomatiseerd rapport: 

Een voorbeeld van een geautomatiseerd rapport, gemaakt middels een geautomatiseerd AO/IC rapport via Python.

Het automatiseren van AO/IC rapportages is een essentiële stap om efficiëntie en nauwkeurigheid te waarborgen binnen een organisatie. Door gebruik te maken van Python, een krachtige en veelzijdige programmeertaal, zijn we in staat om maatwerkoplossingen te creëren die perfect aansluiten op de specifieke behoeften van onze klanten.

Door te kiezen voor automatisering en maatwerk met Hibis, profiteert jouw organisatie van de volgende voordelen:

1. Tijdsbesparing

Door het automatiseren van AO/IC rapportages, bespaart jouw organisatie tijd die anders zou worden besteed aan handmatige verwerking en distributie van gegevens.

2. Nauwkeurigheid

Geautomatiseerde rapportages verminderen de kans op menselijke fouten en zorgen voor consistentie in de gegevensverwerking.

3. Flexibiliteit 

Maatwerkoplossingen stellen ons in staat om specifieke behoeften en vereisten van jouw organisatie aan te pakken, wat resulteert in een effectiever en efficiënter proces.

4. Schaalbaarheid 

Geautomatiseerde systemen zijn eenvoudig aan te passen en uit te breiden, waardoor jouw organisatie kan groeien zonder beperkingen op het gebied van rapportage en analyse.

Automatisering en modellering van data met Hibis: jouw partner voor cloud-onafhankelijke oplossingen

In het hedendaagse digitale landschap is de hoeveelheid beschikbare data enorm, maar het verzamelen, verwerken en analyseren van deze gegevens kan een uitdaging zijn. Bij Hibis hebben we de oplossing. We hebben uitgebreide ervaring in het automatiseren van datastromen en het modelleren van data tot sturingsinformatie. Hierdoor kan jouw zorgorganisatie beter geïnformeerde beslissingen nemen op basis van realtime, nauwkeurige en relevante gegevens.

Onze oplossingen zijn volledig cloud-onafhankelijk. We bereiken dit door gebruik te maken van containerisatie en Kubernetes, een krachtig platform voor het beheer van gecontaineriseerde applicaties. Containers verpakken software in standaard eenheden voor ontwikkeling, verzending en implementatie, terwijl Kubernetes deze containers orkestreert, waardoor ze efficiënt en betrouwbaar kunnen draaien, ongeacht de onderliggende infrastructuur. Met onze containergebaseerde aanpak kunnen we een uiterst flexibele, schaalbare en betrouwbare omgeving bieden voor jouw datagestuurde operaties. Het maakt niet uit welke cloudprovider je gebruikt of zelfs als je meerdere providers gebruikt, wij zorgen ervoor dat je naadloos en efficiënt je datastromen kunt beheren en je gegevens kunt modelleren tot waardevolle sturingsinformatie. Laat Hibis je begeleiden op je datatransformatie reis. Onze expertise in automatisering van datastromen, gegevensmodellering en cloud-onafhankelijke oplossingen stelt ons in staat om de perfecte partner te zijn voor jouw zorgorganisatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen.

Indien je een specifieke vraag hebt, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Bel of mail ons!

Fellenoord 200
5611 ZC Eindhoven

Neem direct contact op

Bedankt voor jouw bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

bottom of page