top of page

Klantverhalen

Dáár doen wij het voor

Bij Hibis staan we altijd klaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat zij de controle houden over hun data. Maar we laten onze tevreden klanten graag zelf aan het woord! Op deze pagina delen we hun ervaringen en vertellen ze hoe onze Hibis Horizon, onze interim werkzaamheden of ons advies hen heeft geholpen bij het nemen van betere beslissingen en het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen.

Lees verder om te ontdekken wat onze klanten te zeggen hebben over Hibis en onze BI-oplossingen.

Een impressie van onze klanten

Stichting Lievegoed

"Hibis heeft de interne dossiercontrole voor de gehandicaptenzorg voor Lievegoed zodanig ingericht dat optimaal gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden die automatisering daarin biedt. Dit zodanig dat (1) de handmatig uit te voeren controles zijn beperkt; (2) sturingsinformatie inzichtelijk is voor de medewerkers van wie actie wordt verwacht en (3) managementinformatie inzicht geeft over de betrouwbaarheid van de registratie. Deze inrichting maakt dat de tijd die (zorg)medewerkers moeten besteden aan de administratieve lasten is beperkt en dat (zorg)medewerkers – d.m.v. de sturingsinformatie – worden ondersteund.
 
Niet onbelangrijk is dat Willem en Gerard prettige, ervaren en bevlogen mensen zijn die zich onafhankelijk opstellen én – ook pro-actief – meedenken met de uitdagingen waar Lievegoed voor staat."
Annemarie Mijnsbergen - Manager Financiën, Control & Informatievoorziening
Lievegoed - Antroposofische zorg - review voor Hibis

Indien je een specifieke vraag hebt, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Bel of mail ons!

Legolas 7
5663 TA Geldrop

Neem direct contact op

Bedankt voor jouw bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

bottom of page