top of page

Mogelijkheden workshops

Demonstration

1

Groepsworkshop

Bij Hibis kun je een Power BI workshop volgen in groepsverband. Tijdens deze workshop leer je hoe je met Power BI data in de zorg op een efficiënte manier omzet naar aansprekende informatie. De workshop wordt gegeven door zeer ervaren business intelligence consultants van Hibis. Ook is er de mogelijkheid om tijdens de training specifieke vragen te stellen over jouw zorgorganisatie en ontvang je handige tips & tricks voor het gebruik van Power BI.

2

Teamworkshop

Bij Hibis is het ook mogelijk om met het hele team van jouw organisatie een Power BI workshop te volgen en gezamenlijk te werken aan het verbeteren van zorgdashboards met behulp van de nieuwste, slimme analysetool van Microsoft. Tijdens de workshop zal er praktisch toepasbare stof met veel aansprekende voorbeelden behandeld worden en zal er ruimte zijn voor specifieke vragen en problemen die in jouw zorgorganisatie spelen.

3

Individuele workshop

Bij Hibis bieden we niet alleen groepsworkshops aan om beter met Power BI te leren werken, maar ook individuele een-op-een workshops waarbij je in korte tijd alle nodige vaardigheden leert om zelfstandig met Power BI aan de slag te gaan. Tijdens een individuele workshop bij Hibis heb je alle ruimte om individuele vragen te stellen en specifieke problemen waar je binnen jouw organisatie tegenaan loopt rondom zorgdashboards te bespreken.

Indien je een specifieke vraag hebt, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Bel of mail ons!

Fellenoord 200

5611 ZC Eindhoven

Neem direct contact op

Bedankt voor jouw bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

bottom of page